Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 1 Online Subtitrat

Filme online subtitrate Filme online subtitrate
Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 1 Online Subtitrat Timpul se apropie. Foarte, foarte curând Game of Thrones, sezonul 8, se va juca pe ecranele noastre și, da, mă sperie și eu. În mai puțin de două luni, vom ști cum se termină întreaga saagă, și să vă luați la revedere în lumea Jocului Tronurilor este o perspectivă descurajantă. Mai jos găsiți resturile de informații pe care le cunoaștem despre Game of Thrones, sezonul 8, de la distribuția la remorcile Game 8 of Thrones, la postere, la predicțiile proprii pentru terminarea Game of Thrones. Cu toate acestea, un cuvânt de avertizare: dacă nu ați fi gata să vă luați la revedere de la Game of Thrones acum, cu siguranță veți fi la sfârșitul acestui articol.

 Doar dacă nu ești într-o negare profundă și profundă ca mine. Oricum, citiți mai jos tot ceea ce știm despre jocul de Tronuri, sezonul 8! De asemenea, nu mergeți nicăieri în apropierea secțiunii plot dacă doriți să rămâneți clară de orice și de toți spoilerele ... ați fost avertizați. Am așteptat mult timp pentru data lansării Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 1. Urzeala Tronurilor, sezonul 7 sa incheiat in august 2017 si in timp ce am stiut ca probabil nu vom ajunge in sezonul final pana in 2019, nu a fost pana in noiembrie anul trecut HBO a confirmat in cele din urma ca data de lansare a Game of Thrones ar fi candva in Aprilie 2019.
game of thrones sezonul 8 episodul 1

 Ei bine, acum avem o întâlnire reală ... norocoși! HBO a confirmat in cele din urma ca data de lansare a Game 8 of the Thrones este data de 14 aprilie 2019. Asta inseamna doar 91 de zile deplasare (deci de scris), asa ca mai bine ai inceput sa revederi seria daca vrei sa te apuci in timp pentru Game of Thrones sezonul 8 premiere. Există 67 de episoade în total (deci până acum), deci nu trebuie să te uiți una pe zi până la data de lansare a Game 8 of the Thrones, dar și tu nu ai timp să te agiți. Cu data de lansare a Game of Thrones, data de 8 aprilie 2019 pentru HBO din SUA, putem presupune în mod sigur că premiera va fi difuzată a doua zi pe Sky Atlantic pentru publicul britanic.


 Acesta va fi, de asemenea, simulcast atât pe Sky Atlantic, cât și pe NOW TV, deci dacă fanii din Marea Britanie doresc să evite 100% spoilerele Game of Thrones, ar trebui să înceapă să-și fixeze acum ceasurile deșteptător! In cele din urma. Am fost binecuvântați cu o remorcă a Game of Thrones Sezonul 8, cu aproape două minute de imagini glorioase. Există tone pe care să le alegeți, ca - pentru început - faptul că Drogon și Viserion par să fi fost gustați pe oameni,


 Arya este înfricoșător cu faptul că așteaptă cu nerăbdare să vadă mai multe fețe ale lui Death (dar încă pare a fi speriată din mintea ei la început), și există o mulțime de focuri de aruncare în întuneric, pregătindu-se pentru război împotriva armatei Regelui de Noapte.

game of thrones sezonul 8 episodul 1 online subtitrat


 Și de ce este Arya pe pământ? Am văzut că ceva a fost redactat din remorcă, dar dacă este vorba despre o luptă sau o zombie zombificată rămâne de văzut ... Nici un semn de Viserion, unul dintre dragonii lui Daenerys, acum ... dar cel mai bine să nu mai vorbim prea mult despre asta. Deasupra îl puteți vedea cu toată măreția ei și, în sfârșit, îți dai seama, așa cum sunt acum, că aceasta este ultima serie a Jocului Tronurilor și Dumnezeul meu, se scufundă. Ajută-mă. Continuați să citiți pentru fiecare din celelalte jocuri ale sezonului 8 al Game of Thrones pe care le-am avut până acum. HBO ne distruge cu adevărat acum, deoarece avem două noi remorci din sezonul 8 de la Game of Thrones. Ok, deci ei ar putea fi de numai 40 de secunde fiecare și reutilizează materialul pe care l-am mai văzut până acum, dar știind cât de strictă este HBO cu spoilerele, ar trebui să fim recunoscători că le primim deloc.


 Puteți să le urmăriți pe amândoi, cu unul în jurul valorii de luptă împreună, și altul în jurul valorii de supraviețuire ... doar rugați-vă la Șapte ca personajul tău preferat o face din jocul de tronuri 8 sezon viu. Într-un interviu cu Entertainment Weekly, showrunner D.B. Weiss a spus că dorește "nu au existat remorci", dar gândirea lui dornică nu înseamnă că nu vor mai fi vreo remorci de la Game of Thrones din sezonul 8 ... Cand au fost presati daca inca incearca sa faca remorci de la

Game of Thrones sezonul 8

, Weiss ia asigurat pe EW ca mintile lor s-au schimbat cand au vazut remorca pentru Westworld. Cue un oftat de ușurare. Dupa cum am spus, asteptam inca o remorca a Game of Thrones din sezonul 8 care sa contina imagini din spectacol, iar trailerul Game of Thrones Super Bowl se astepta sa devina mai mult decat un anunt pentru Bud Light. .. Cea mai lungă și mai recentă remorcă Game of Thrones din sezonul 8 pe care am avut-o (de mai sus) încă nu conține nici un film real din spectacol!


Ceasornicând la ora 1.44, trailerul Game of Thrones din sezonul 8 arată Jon, Sansa și Arya în cripta subterană a lui Winterfell, bântuită de amintirea părinților lor. Pe măsură ce cei trei Starks traversează coridoarele întunecate și murdare, după rămășițele membrilor anteriori ai Casei Stark, puteți auzi vocile lui Lyanna (mama lui Jon), Ned și Catelyn din anotimpurile anterioare. În cele din urmă, trioul se întâlnește față în față cu statuile, dar nu au de mult timp să fie uimiți de mormintele lor, pe măsură ce un răcoroșă coboară, indicând doar un lucru ... Regele Nocturnei. În timp ce trailerul Game of Thrones din sezonul 8 nu conține în mod evident nici un film real din noul sezon, acest lucru nu a împiedicat fanii să speculeze peste fiecare detaliu mic.

Game of Thrones sezonul 8

Teoria cea mai populară pare să indice faptul că ar putea însemna o doom pentru Sansa și Arya, deoarece statuile lor arata tineri, în timp ce Jon arata mai in varsta. Ar putea însemna că cei doi femei Stark nu vor supraviețui ultimului sezon, în timp ce Jon trăiește la o vârstă înaintată? Poate ca da, poate ca nu... Alt lucru interesant de observat este că Bran nu este nicăieri să fie văzut în remorcă. Care ar fi motivul pentru care alt copil supraviețuitor Stark să fie absent? Sigur, el nu este exact în alergarea pentru Tronul de Fier, dar nici nu este Arya. Și pene care au căzut de pe statuia lui Lyanna când Jon a trecut? Aceeași pene pe care Robert Baratheon la pus în mâna ei în primul episod al Jocului de Tronuri.

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 1 Online Subtitrat

Comments

Popular posts from this blog

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 3 Online Subtitrat

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 6 Online Subtitrat