Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 6 Online Subtitrat

Filme online subtitrate Filme online subtitrate
filme-oline

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 6 Online Subtitrat HD. Vizionati online Urzeala Tronurilor Sezonul 8 Episodul 6 Online Subtitrat, ultimul episod din acest sezon, prin care se incheie tot serialul. Showrunner-ii doresc cu adevărat fanilor să iubească sfârșitul.
Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 6 Online Subtitrat

 "Vrem ca oamenii să iubească", D.B. Weiss a spus EW. "Contează foarte mult pentru noi." Am petrecut 11 ani să facem asta. Știm, indiferent de ce facem, chiar dacă este versiunea optimă, că un anumit număr de oameni vor urî cele mai bune dintre toate versiunile posibile. " Weiss a adăugat că speră că observatorii vor avea aceleași sentimente cu privire la GoT terminând așa cum au făcut și despre finala Breaking Bad, "unde este" Asta este A sau A + "?

 David Benioff a remarcat că el și Weiss au discutat despre modul în care spectacolul s-ar termina "de la început", așa că au avut destule timp pentru a finaliza concluziile monumentale ale lui GoT. Iată ce au spus stelele despre sfârșitul epic al lui Game Of Thrones Sezonul 8 Episodul 6 Online Subtitrat: Sophie Turner (Sansa Stark) către IGN: "Cred că, ca actor, a fost într-adevăr satisfăcătoare - cred că pentru toată lumea, toate povestile fiecăruia - pentru a putea acționa așa cum se încheie. Cine știe dacă va fi satisfăcător pentru fani. Cred că o mulțime de fani vor fi dezamăgiți și cred că o mulțime de fani vor fi peste lună.

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 6 Online Subtitrat

Comments

Popular posts from this blog

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 3 Online Subtitrat

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 1 Online Subtitrat