Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 2 Online Subtitrat

Filme online subtitrate Filme online subtitrate
Vizionati acum cu incredere Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 2 Online Subtitrat, al doilea episod din acest fantastic serial pe care nu trebuie sa il pierdeti. Game of Thrones sezonul 8, este aproape de noi și trebuie să spunem că teoriile care fac rundă se pare că au sunat din ce în ce mai mult. Acum nu știm dacă distribuitorii și showrunarii păstrează tăcerea pentru că greșim sau dacă avem dreptate. Dar, din ceea ce putem aduna, trebuie să ne îndreptăm spre acesta din urmă. Sau cel puțin sperăm că avem dreptate.

 Așadar, fără alte semne, iată scurgerea aparentă a scenariului care detaliază cea de-a treia scenă a celui de-al doilea episod al Game of Thrones, sezonul 8. Fi avertizat. Spoilerii abundă. Aparent, scena este o întâlnire între Cersei și Qyburn. Qyburn se pare că intră în camerele lui Cersei și menționează că nu a mai vorbit despre avortul ei și că trebuie să-și ia suficient timp să se odihnească. Cersei răspunde că nu este timp pentru asta și nu vrea să spună mai multe despre avortul spontan. Qyburn se pare că părăsește camerele ei și ceasurile Cersei de pe fereastră, mărturisind cum zăpada cade în aterizarea lui King.
Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 2 Online Subtitrat

 Acum, acesta este un spoiler major, dacă este într-adevăr adevărat. Dacă Cersei și-a pierdut într-adevăr copilul, planurile ei pentru viitor cu Jaime s-au încheiat. Și probabil că nu va avea nici o influență asupra lui, ceea ce ar putea însemna că atunci când va veni timpul, Jaime ar putea executa foarte bine Cersei pentru binele regatului. Acum, această teorie pare cu atât mai probabilă, pentru că Jaime fiind călăul lui Cersei ar fi un moment miraculos în caracterul lui Cersei.

 Deși unii fani Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 1 online subtitrat pot argumenta că este un sfârșit prea bun pentru Cersei, dar trebuie să spunem că un sfârșit pentru Cersei este destul de bun pentru noi cel puțin. Aici, la Watchers on the Wall, suntem întotdeauna preocupați de ce va fi timpul de desfășurare în episoadele din sezonul următor, obsedându-ne de câteva minute și chiar de câteva secunde, deoarece ne-ar plăcea să strângem cât mai multe Tronuri din HBO, după cum putem. Bine, suntem un pic nebun.

Totuși, cred că este corect să spunem că acest lucru a fost un subiect deosebit de controversat în ultima vreme, atât de mult încât fanii chiar casual au sărit la bordul trenului de griji, deoarece sezonul opt va avea doar șase episoade, spre deosebire de cele zece, chiar și sezonul trecut de șapte. Din fericire, ni s-au promis episoade mai lungi, din când în când, dar nimeni nu a fost specific cu privire la cât timp fiecare episoadă în sezonul final va fi ... până acum! Ieri, într-un eveniment care tachinează conținutul lor viitoare, rețeaua de televiziune franceză Orange Cinéma Séries, în care este difuzată Game of Thrones, a anunțat că ultimele șase episoade vor fi "XXL", ca revista de divertisment Premiere live-tweeted. Cum "XXL", exact?

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 2 Online Subtitrat

Comments

Popular posts from this blog

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 3 Online Subtitrat

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 6 Online Subtitrat

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 1 Online Subtitrat