Urzeala Tronurilor Sezonul 8 Episodul 6

Filme online subtitrate Filme online subtitrate
filme-oline

Urzeala Tronurilor Sezonul 8 Episodul 6 online subtitrat Penultimul episod Game of Thrones, "The Bells", a fost exact opusul filmului The Lego: totul nu este minunat și toată lumea nu este în regulă.

 Nu a fost un război care a coborât la aterizarea regelui. A fost o devastare pură. Acesta a fost un masacru, doar violența de gros de dragul violenței. Dacă spectatorii credeau că lucrurile s-ar putea încheia în mod pașnic între Păstorul Roșu, Mama Dragonilor și oricine era ghinionist pentru a fi prins între ele, acest episod a demonstrat că nu se va întâmpla niciodată.

 In Game of Thrones sezonul 8 episodul 6 online subtitrat "Clopotele" ne amintesc de asemenea că uneori Game of Thrones nu are sens. Dacă, ca mine, vizionați Game of Thrones cu Twitter care rulează în fundal, există o șansă bună să observați că aproape toată lumea care răspunde la spectacol a fost supărată. Daenerys decizia lui Targaryen de a arde mii de oameni nevinovați doar pentru ai arăta pe Cersei Lannister că nu ar avea sens. Nici rasa lui Jaime nu se reconectase cu Cersei după o astfel de relație de lungă durată cu Brienne.

 "Clopotele" au căzut în categoria "divertismentului prost" și nu este un lucru rău - dar este foarte despachetat. Hai să intrăm în ea.

Urzeala Tronurilor Sezonul 8 Episodul 6

Comments

Popular posts from this blog

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 3 Online Subtitrat

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 6 Online Subtitrat

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 1 Online Subtitrat