Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 5

Filme online subtitrate Filme online subtitrate
Vizionati acum Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 5 online subtitrat. A sosit penultimul sezon din Urzeala Tronurilor Sezonul 8, asa ca nu il ratati. Celelalte episoade, adica game of thrones sezonul 8 episodul 2 sau game of thrones sezonul 8 episodul 3, pot fi vizionate tot aici, si nu uitam nici de episodul 1 si 4. Mai precis, puteti viziona Game of Thrones Sezonul 8 complet si la calitate HD pe site-ul nostru.

 Cateva despre acest ultim sezon si totodata despre Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 5:
Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 5

 Ultimul sezon al Jocului de Tronuri este o rampă de joc. HBO tocmai a renunțat la noi imagini ale sezonului final al Game of Thrones și trebuie să spunem că a fost adevărat pentru forma și epicul Game of Thrones. Acum sezonul final are șase episoade, un sezon scurtat, așa că știi că fiecare secundă din fiecare episod va fi epică. Și o confruntare între Dothraki, Unullied și The Golden Company poate fi definitiv definită ca epică.

 Aparent, știrile ajung la Dragonstone că Compania de Aur este pe cale să atace Regina Daenerys. Se pare că Daenerys îi ordonează rămășițele nesăbuite și Dothraki să protejeze Dragonstone de invadatori și Varys o sfătuiește să părăsească Dragonstone imediat, dar Daenerys nu-i ascultă sfatul. Aparent, ea își dă seama că apa ei sa rupt și e gata să intre în muncă. Se pare că Missandei și Samwell Tarly îi ajută pe Daenerys să o facă imediat. Aceasta este descrierea aparentă a celei de-a treia scene a celui de-al cincilea episod al sezonului final al Jocului de Tronuri.

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 5 online subtitrat

Comments

Popular posts from this blog

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 3 Online Subtitrat

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 6 Online Subtitrat

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 1 Online Subtitrat